Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ιερές Ακολουθίες

Ιερές Ακολουθίες από το ιερό Παρεκκλήσιο του αγίου Ιωάννου του Σερραίου της ΓΕΧΑ Σερρών.

Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 7 μ.μ.

Την Τρίτη Τρίτη 20 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. – και κάθε Τρίτη μέχρι να υποχωρήσει η νέα έξαρση της ασθένειας του κορονοϊού – στο ιερό Παρεκκλήσιο του αγίου Ιωάννου του Σερραίου στη Γ.Ε.Χ.Α. Σερρών θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ιδιαιτέρως για τούς ασθενείς του κορονοϊού. Με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον νέο κορωνοϊὀ. Μπορείτε να στείλετε Ονόματα για μνημόνευση… Περισσότερα »Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 7 μ.μ.

Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στις 7 μ.μ.

Την Τρίτη Τρίτη 13 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. – και κάθε Τρίτη μέχρι να υποχωρήσει η νέα έξαρση της ασθένειας του κορονοϊού – στο ιερό Παρεκκλήσιο του αγίου Ιωάννου του Σερραίου στη Γ.Ε.Χ.Α. Σερρών θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ιδιαιτέρως για τούς ασθενείς του κορονοϊού. Με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον νέο κορωνοϊὀ. Μπορείτε να στείλετε Ονόματα για μνημόνευση… Περισσότερα »Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στις 7 μ.μ.

Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στις 7 μ.μ.

Την Τρίτη Τρίτη 6 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. – και κάθε Τρίτη μέχρι να υποχωρήσει η νέα έξαρση της ασθένειας του κορονοϊού – στο ιερό Παρεκκλήσιο του αγίου Ιωάννου του Σερραίου στη Γ.Ε.Χ.Α. Σερρών θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ιδιαιτέρως για τούς ασθενείς του κορονοϊού. Με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον νέο κορωνοϊὀ. Μπορείτε να στείλετε Ονόματα για μνημόνευση… Περισσότερα »Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στις 7 μ.μ.

Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 7 μ.μ.

Την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 7.00 μ.μ. – και κάθε Τρίτη μέχρι να υποχωρήσει η έξαρση της ασθένειας του κορονοϊού – στο ιερό Παρεκκλήσιο του αγίου Ιωάννου του Σερραίου στη Γ.Ε.Χ.Α. Σερρών θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ιδιαιτέρως για τούς ασθενείς του κορονοϊού. Με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον νέο κορωνοϊὀ. Μπορείτε να στείλετε Ονόματα για μνημόνευση στην… Περισσότερα »Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 7 μ.μ.

Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στις 7 μ.μ.

Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 και ώρα 7.00 μ.μ. – και κάθε Τρίτη μέχρι να υποχωρήσει η έξαρση της ασθένειας του κορονοϊού – στο ιερό Παρεκκλήσιο του αγίου Ιωάννου του Σερραίου στη Γ.Ε.Χ.Α. Σερρών θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ιδιαιτέρως για τούς ασθενείς του κορονοϊού. Με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον νέο κορωνοϊὀ. Μπορείτε να στείλετε Ονόματα για μνημόνευση στην… Περισσότερα »Ιερόν Ευχέλαιον, Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στις 7 μ.μ.